Els comerciants de Menorca  es formen per vendre a XUROA

Aquest matí s’han iniciat les formacions dirigides als comerços de l’illa per conèixer com gestionar el marketplace XUROA que ha desenvolupat l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME), integrada en la Federació PIME Menorca.

XUROA ja ha estat testada tecnològicament amb èxit i es troba totalment operativa, encara que no visible al públic en general.

Ara els treballs i preparatius per al llançament del marketplace XUROA entren en una fase final. I segons el planning previst després de les presentacions realitzades, arriba el torn de la formació per a l’ús de la nova plataforma per incorporar-se al projecte.

Durant les properes setmanes s’han programat diferents sessions (a Ciutadella i Maó) per ensenyar les funcionalitats bàsiques, comunes i quotidianes perquè els comerços puguin sortir de la formació amb aptitud suficient per començar a utilitzar la plataforma. El mig centenar d’empreses que han mostrat interès rebran aquesta formació pràctica en grups reduïts per resoldre qualsevol tipus de dubte o consulta a l’respecte. De tota manera, XUROA és una eina que està oberta a totes les empreses menorquines interessades.

XUROA és una plataforma que permetrà a les empreses adherides vendre els seus productes en línia i promocionar-se de forma gratuïta, un “Amazon menorquí”. ASCOME vol facilitar d’aquesta manera l’accés dels comerços a la necessària omnicanalidad (compaginar botiga física i ecommerce) per procurar ajudar a la viabilitat dels petits comerços de proximitat locals.

Les formacions són impartides per Daniel Serratore, persona contractada per ASCOME per coordinar i administrar la nova plataforma des de fa uns mesos. ASCOME treballa ara en l’elaboració d’un pla de màrqueting que acompanyi el llançament de XUROA que es produirà pròximament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.