Actes 8 Març

Esquerra demana al Senat les dades en què s’ha basat el Ministeri de Transport per negar l’OSP Menorca-Barcelona La sol·licitud s'ha fet a petició de Més per Menorca «perquè els preus abusius ja justifiquen abastament l'Obligació de Servei Públic»

Quins criteris s’han emprat a l’hora de fer una valoració negativa de l’OSP Menorca-Barcelona? Aquesta és la pregunta que vol respondre Més per Menorca amb l’obtenció de l’informe de monitorització que ha fet la Direcció General d’Aviació Civil.

Amb aquest objectiu, Esquerra Republicana ha fet al Senat una sol·licitud d’informació, a petició de Més per Menorca. El senador Bernat Picornell exigeix al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana les dades en les quals es basa la carta que ha enviat recentment la institució al Consell Insular de Menorca, mitjançant la qual s’explica que s’ha monitoritzat la ruta i que no es considera necessària una Obligació de Servei Públic.

Més per Menorca, però, creu que els preus abusius que estableixen les companyies aèries en períodes de vacances i caps de setmana ja justifiquen abastament l’OSP i que, per tant, cal conèixer els barems i criteris que s’estan fent servir des de Madrid.

Cal recordar que el Parlament va aprovar per unanimitat, a principis de febrer, una proposta de Més per Menorca que instava el Govern a concentrar tots els esforços  amb la negociació amb l’Estat i la Comissió Europea en la direcció d’aconseguir una OSP entre Menorca i Barcelona. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.