Torres, De Sintas i Ponsetí al Campionat d’Espanya de Làser 4.7

Tot a punt perquè comenci aquest cap de setmana de Carnaval el Campionat d’Espanya 2020 de Làser 4.7 en el Club Náutico Dehesa de Campoamor (Orihuela Costa), un Nacional de la categoria en el què hi seran presents tres representants del Club Nàutic Ciutadella amb l’equip de les Illes Balears: Pepe de Sintas, Borja Torres i David Ponsetí.
Serà fins el diumenge 23 de febrero quan els tres regatistes del CNC lluitaran per deixar el club i l’illa el màxim d’apunt possible, tenint en compte però el gran nivell que es trobaran, amb unes 120 embarcacions.
Per Toni Mascaró, director tècnic de la vela lleujera del CNC, els tres tenen opcions de deixar molt bé el club. Per ell, “David Ponsetí compta amb moltes possibilitats. A l’anterior fa poques setmanes, a Melilla, ja va fer podi. Borja Torres va fer el 27 i pot anar a millor i Pepe de Sintas té prou qualitat per estar davant, tot i que ha pogut entrenar poc”.
La importància d’aquest campionat resideix en què és una de les dues proves, juntament amb la Copa d’Espanya, que serveixen de selectiu a la Real Federación Española de Vela (RFEV) per a seleccionar als seus equips nacionals a nivell mundial i europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.