Les empreses de subministrament d’aigua s’interessen pel telecontrol en el cicle de l’aigua

Els professionals de les 16 empreses que conformen l’Associació d’Empreses de Tractament i Subministrament d’Aigua de Menorca, integrada en la Federació PIME Menorca, han pogut, aquesta setmana, actualitzar i ampliar els seus coneixements sobre el telecontrol i la telegestió en el cicle integral de l’ aigua.

Ha estat a través d’una jornada tècnica oferta per l’empresa Lacroix Sofrel, fabricant d’equips i programaris per al control i gestió a distància d’instal·lacions tècniques, i dirigida especialment a les empreses associades.

Javier Pi, director comercial d’Espanya de Lacroix Sofrel, i el delegat comercial de la firma, Carlos Expósito, van presentar a Ciutadella les últimes novetats i avenços en solucions de telegestió per al cicle integral de l’aigua: captació, potabilització, bombaments-dipòsits, distribució , sanejament, control de alleujaments, control d’abocaments, bombaments i depuració.

La jornada va finalitzar amb una presentació tècnica de productes (estacions remotes ciberseguras, equips dataloggers, opcions de centralització, …).

El conjunt de solucions de telegestió permeten vigilar i monitorització qualsevol tipus d’instal·lació 24 hores, automatitzar els processos, transmetre les alarmes, obtenint dades que permeten analitzar i optimitzar el rendiment de les xarxes, millorant la qualitat de l’servei ofert i garantint un major respecte per el medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *