Més de 2000 infants despleguen una alegre i multicolor rua de Carnaval inspirada en el cinema

Totes les escoles de primària del municipi, un grup ben bé que ha superat els 2.000 infants, ha desfilat avui matí per la plaça de la Catedral, tot fent esclatar la rua de 2020 per als més menuts del municipi.

Amb una consolidació perfectament a la vista, la rua dels infants ja és una realitat a Ciutadella, com s’ha posat de relleu en aquesta edició d’enguany. Els set centres de primària han aportat el seu toc d’humor i enginy a l’hora de preparar la desfilada. Els infants, amb els seus tutors, s’han inspirat en les creacions més memorables del cinema, ja que enguany els carnavals de Ciutadella estan dedicats temàticament al setè art.

A partir d’aquest mateix capvespre, Ciutadella, segons el costum local, s’entrega de ple als carnavals, joves i majors, de qualsevol edat i condició.

La programació d’avui convida la ciutadania a diverses propostes. A les 18.00 h, a la plaça Nova, música d’animació per públic infantil amb Pinyeta Pinyol. A les 19.30 h, al mateix lloc, disco infantil de cinema a càrrec de Menorca Festa. A les 21.30h, actuació de Quatre Moixos. I a les 23.00 h, l’actuació de Feeling. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.