Cs preguntarà a la consellera d’Agricultura i Pesca si planteja una defensa motivada de l’activitat pesquera al canal de Menorca El diputat menorquí, Jesús Méndez, considera que "les eines de protecció de la pesca haurien de ser més àgils i participatives donant rellevància a les necessitats i aspiracions de el sector"

El diputat menorquí de Ciutadans al Parlament balear, Jesús Méndez, preguntarà demà en el ple a la consellera d’Agricultura i Pesca, Mae de la Concha, si aquesta Conselleria es planteja una defensa motivada de l’activitat pesquera al Canal de Menorca.

En aquest sentit, Méndez ha qüestionat la forma de protecció en relació amb les limitacions pesqueres al Canal de Menorca i ha mostrat la seva disconformitat amb les eines de protecció de la pesca. “Considerem que haurien de ser més àgils i participatives donant rellevància a les necessitats i aspiracions de el sector”, ha manifestat.

Finalment, el diputat de Cs ha explicat que “la seva formació aposta per un model similar a què s’estan desenvolupant amb èxit en altres zones del Llevant peninsular. Per exemple, Models com les reserves marines d’interès pesquer “.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *