Company a Armengol: “Deixi de tapar l’escàndol dels abusos a menors tutelats i permeti que s’investigui perquè no torni a passar” "Cada dia que passa resulta més immoral i més reprovable que els partits que formen el Govern Armengol hagin votat en contra d'una comissió d'investigació"

 El president del PP de les Illes Balears i portaveu al Parlament, Biel Company, ha preguntat aquest matí a Armengol per l’escàndol “que continua creixent” al voltant de la comissió d’experts sobre els abusos a menors tutelats, ” ¿pensa vostè prendre mesures i depurar responsabilitats o continuarà tapant el que ha passat? “.

“Cada dia que passa resulta més immoral i més reprovable que els partits que formen el Govern Armengol hagin votat en contra d’una comissió d’investigació sobre els abusos als menors tutelats i cada dia que passa resulta més immoral que vostè intenti culpar l’oposició per voler saber la veritat que vostè vol tapar “, ha dit el popular.

Company ha afirmat que “vostè, senyora Armengol, és la presidenta del Govern, però també la secretària general de l’PSOE i a ningú se li escapa que si no s’ha fet una comissió d’investigació és perquè vostè no ha volgut” i ha destacat que ” fins i tot els seus socis de Més han qualificat mentider al seu ‘dòberman’ de Consell, Andreu Alcover “.

A més, Company ha assenyalat que “amb el seu bloqueig a investigar els fets impedeix que l’oposició faci la seva feina. Si no té res a amagar, doneu-nos tota la informació i permeti que es constitueixi una comissió d’investigació seriosa que llanci llum sobre el que ha passat “.

Finalment, Company li ha dit a Armengol que “deixi de tapar el que ha passat” perquè “no ha pogut gestionar pitjor i com més pilotes fora tiri, més s’embrutarà les mans” i li ha demanat el “cessament dels responsables polítics d’aquest desastre i permeti una comissió d’investigació, on treballem junts perquè una vergonya com aquesta mai més torni a passar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.