Lliga Anual de Creuers del Club Nàutic Ciutadella

Celebrades les proves Tercera, Quarta i Cinquena de la Lliga Anual de Creuers del Club Nàutic Ciutadella, amb un gran ambient i participació, mana de moment la classificació domèstica, en la Classe Quatre, el creuers S’Embui, seguit del Carpe Diem. I en Classe Tres, primer és l’Atria, seguit per el Chica Txeca i Wanderlust.
Aquest passat diumenge es celebrava en aigües de la badia de Ciutadella la quarta regata de creuers de la Lliga Anual del CN Ciutadella, amb un recorregut Sobrevent-Sotavent. Dia polit amb vent fluix entre sis i vuit nusos, un regal perquè la previsió era de zero vent. I entretinguda lluita al capdavant de la prova entre els tres primers, decantant-se al final la victòria en Classe Tres a favor del Chica Txeca, seguit de l’Atria i en tercera plaça el Wanderlust. En la Classe Quatre, S´Embui no va donar opció a cap dels seus rivals, entre els que S’aviMiki estrenava el seu nou creuer.
Vist que les condicions eren molt agradables es va acordar entre els participants aprofitar per a celebrar una altra prova, en aquesta el resultat en Classe Tres va ser de victòria a favor de l’Atria, seguit del Chica Txeca i Wanderlust. En Quarta, S´Embui repetia triomf.
I dues setmanes abans, el CN Ciutadella organitzava també en aigües de Ponent la tercera prova de la Lliga Es Nàutic, amb un recorregut costaner a virar una balisa davant Far Nati, després de virar una balisa de desmarcatge al vent i vorejar els caps de Bajolí i Cap de Menorca, amb retorn a la bocana del port de Ciutadella. Vuit creuers en la línia de sortida amb un dia primaveral i vent d’intensitat just al límit. La regata va transcórrer plaguda i tranquil·la, virant la primera balisa l’Atria, que seria superat pel Chica Txeca, posició que ja no deixaria fins a l’arribada. El resultat final, una vegada compensats els temps, seria de victòria per Chica Txeca, per davant Atria i Wanderlust.
I sense aturar, la pròxima cita d’aquesta entretinguda Lliga Anual de Creuers del CN Ciutadella serà el pròxim diumenge, dia 8 de març.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *