El vicepresident Yllanes rep la Comissió de Transport i Turisme del Parlament Europeu Yllanes reclama a la Comissió que tengui en compte els territoris insulars, com les Illes Balears, a l’hora d’invertir en transports més sostenibles

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha rebut aquest matí la Comissió de Transport i Turisme del Parlament Europeu, encapçalada per la seva presidenta, Karima Delli. La trobada, que ha tengut lloc a la seu de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, ha comptat amb la presència dels membres de la Comissió, Pablo Arias Echevarría, Markus Ferber, Maria Grapini, Isabel García Muñoz, Alicia Homs, José Ramón Bauzá i Izaskun Bilbao.

Durant la recepció, el vicepresident ha sol·licitat a la Comissió que tengui en compte els territoris insulars, com les Illes Balears, a l’hora d’invertir en transports més sostenibles que puguin garantir els mateixos drets amb altres zones. Yllanes ha destacat que “per al Govern de les Illes Balears, la competitivitat i descarbonització del transport van de la mà, en línia amb la Comissió Europea”.

El vicepresident ha recordat “el compromís per part del Govern amb la lluita pel canvi climàtic i una transició energètica que ens faci guanyar competitivitat a curt, mig i llarg termini, tal i com es constata a mesures adoptades el darrer any com la Llei de canvi climàtic i transició energètica, la creació de l’Institut Balear de l’Energia, i la declaració d’Emergència Climàtica”.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *