Inici de la darrera fase de la poda d’arbres, que en conjunt haurà sanejat 1.747 arbres al nucli urbà i 914 a les urbanitzacions

La regidoria de Serveis Generals i Obra Pública de l’Ajuntament de Ciutadella ha iniciat aquest dimecres la darrera fase de la poda d’arbres, que va arrancar el passat mes de novembre amb la poda dels 235 arbres de la Contramurada.

En aquesta recta final de la intervenció, que ha estat adjudicada a l’empresa Centre Jardineria Ciutadella SL per un import total de 17.024,70€, es podaran 407 arbres corresponents als carrers P. Torrent, Camí Algaiarens, Beat Castell Camps, Cova de ses Àmfores, Dalt sa Quintana, Passeig Sant Nicolau, Ruiz i Pablo, Lepant, Bisbe Sever i altres. Per part de la brigada municipal, el total d’arbres podats superarà, entre carrers i escoles, els 1.026 arbres i les 80 palmeres.

En total, després de finalitzar la campanya de poda 2019-2020, s’hauran podat 1.747 arbres només del nucli urbà, dels quals 1.105 aniran a càrrec de la brigada municipal i els 642 restants amb contractacions externes. A aquestes xifres hi cal afegir els podats a les urbanitzacions, que són 914 (425 arbres i 489 palmeres). Cal recordar que, en el cas de les urbanitzacions, els treballs de poda i de manteniment de zones verdes estan externalitzats.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *