Nova formació per a professionals del sector de la restauració i  hoteler

El Consell Insular, CAEB, i Menorca Restauració, amb la col·laboració d’ASHOME, han organitzat una nova activitat formativa dirigida a professionals del sector de la restauració i d’hoteleria que vulguin créixer, actualitzar-se i aportar nous valors, conceptes i tendències al seu negoci. Es tracta del Postgrau Restaurant Manager dissenyat per l’empresa F&B.

L’objectiu del curs és aportar eines que permetin una gestió eficaç dels aspectes econòmics, de màrqueting i recursos humans d’un establiment, planificar mètodes de treball i procediments àgils i d’èxit per a l’equip de restauració, dissenyar una estratègia de negoci actual pensant amb el posicionament en el mercat,  i innovar en el sector de la restauració apostant per un model de gestió basat en les noves comunicacions.

El curs té una durada de 42 hores i es realitzarà del 20 al 3 d’abril a les instal·lacions de CAEB Maó. Per a més informació i reserves: menorca@caeb.es

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *