Merendero Minyones, guanya el campionat del món de pa amb oli Ses Voltes es queda amb el tercer lloc


Merendero Minyones
s’ha proclamat campió del món del II Campionat del Món del Pa amb Oli que s’ha disputat avui migdia en el Parc de Sa Feixina durant la Fira del Pa amb Oli organitzada en el marc de la Diada de les Illes Balears.

Merendero Minyones, de Palma, ha estat el millor del món presentant un pa amb oli de paté de fetge de porc de Felanitx, amb formatge de Maó-Menorca DO i cabell d’àngel amb herbes dolces mallorquines.

Per la seva banda, el Restaurant Sa Punta de Son Servera s’ha convertit en el subcampió del món amb un pa amb oli d’arengada, formatge de Manacor i ceba fresca.

El tercer lloc ha estat per Ses Voltes Espai Gastronòmic de Ciutadella qui ha presentat un pa amb oli de ‘saltao’ de porc negre amb verdura ecològica, pa de xeixa de La Vall i microbrots de coriandre. Una disputada fase final en la qual el jurat, format per xefs i experts culinaris, ho han tengut ben difícil a l’hora de triar el millor.

El jurat ha estat format per Andreu Genestra, xef amb estrella Michelin i president del jurat del II Campionat del Món del Pa amb Oli; Igor Rodríguez, xef del restaurant El Txoko de Santa Eulàlia i coordinador del jurat; Pep Magraner, president de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears; Joan Fornari, forner del Forn i Pastisseria Gelabert de Llubí i guanyador del ‘Millor Pa Moreno 2019’; Joan Mayol, president de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca; Lydia Corral, periodista gastronòmica i Roger Busquets, xef del restaurant Es Rebost.

Després del gran combat i la del·liberació del jurat, s’ha duit a terme l’entrega de premis que ha contat amb la consellera de Presidència, Cultura i Igualtat, Pilar Costa, i els membres del jurat del II Campionat del Món del Pa amb Oli, que han fet entrega d’un diploma i un plat de test als tres participants.

Cal recordar que el guanyador de ‘El Millor Pa amb Oli del Món’ i els finalistes gaudiran de l’oportunitat de vendre el seu Pa amb Oli, a un preu de 6€, durant els tres dies de la II Fira del Pa amb Oli que se celebrarà del 28 de febrer a l’1 de març.

.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *