Més per Menorca vol que el Decret Llei d’Habitatge es pugui esmenar En tot cas, els menorquinistes valoren de forma positiva que el Govern faci passes davant la situació problemàtica de l'habitatgeMxMe valora positivament que el Govern, davant la situació problemàtica que suposa l’habitatge a les Illes, vulgui prendre mesures amb el Decret llei aprovat
aquest divendres pel Consell de Govern.

No obstant això, hi ha qüestions que plantegen seriosos dubtes a la formació menorquinista, que considera que requereixen «d’una anàlisi més a fons».

En aquest sentit, la diputada Patrícia Font ha anunciat que estan estudiant la possibilitat de demanar la tramitació d’aquesta nova norma com a Projecte de Llei, una fórmula que permetria que els grups parlamentaris poguessin presentar-hi esmenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *