Cantaluz Monastrell Cellers Monóvar de la DO Vinos Alicante amb un cupatge de Monastrell i Ull de Llebre

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi per a consum diari amb una excel·lent relació qualitat preu. Es tracta del Cantaluz, dels Cellers Monóvar de la DO Vinos Alicante amb un cupatge de Monastrell i Ull de Llebre. Verema manual i criança de 5 mesos en botes de roure francès.

NOTA DE TAST

Aspecte: Vermell intens, net i brillant.

Nas: Aromes de fruita, vainilla i un lleuger torrat que li proporciona la criança en roure.

Boca:  Càlid i amb bona acidesa, tanins madurs i suaus amb un post gust a prunes negres madures.

MARIDATGE

Ciurons a la menorquina. Foto: ©Bep Al·lès

Vi que ens anirà bé per acompanyar plats de llegum com uns ciurons amb col, unes mongetes cuinades o unes llenties amb sobrassada i cuixot.

Arròs brut. Foto: Bep Al·lès©

Plats de cullera com una panadera de be amb carxofes i espàrrecs, unes patates a la riojana, arròs brut…

Costelles de porc as forn amb patates. Foto: ©Bep Al·lès

Costelles de porc al forn amb patates, mongetes amb botifarra, calçots, aguiats d’anyell o de vedella.

Llengua amb tàperes del Bar Bananas. Foto: ©Bep Al·lès

Panxa amb tomatigat, llengua amb tàperes, carn amb fesols, frit mallorquí.

Costelles de be de Menorca al caliu. Foto: Bep Al·lès©

Carns a la graella, tant de vedella com de pollastre, be o cabrit i de conill.

Verat a la planxa. Foto: ©Bep Al·lès

També maridarà amb peixos blaus a la graella com el verat, la tonyina o l’emperador, a més de les sardines.

Taula d’embotits i formatges. Foto: ©Bep Al·lès

Taules d’embotits i formatges, pastes com macarrons o espagueti on predominin les salses a base de carn o de formatge.

Si voleu saber més d’aquest vi de la DO Vinos Alicante, on predomina el Monastrell, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.