El Govern lamenta la cancel·lació de la fira turística ITB i convoca als agents turístics de les Illes i els Consells el dilluns

El Govern de les Illes Balears lamenta l’anunci realitzat en les últimes hores per l’organització de la fira turística de Berlín de cancel·lar la ITB, ja que és la principal cita del turisme internacional per a l’arxipèlag juntament amb la World Travel Market de Londres i Fitur a Madrid.

El mercat alemany és el primer en importància per a Balears i la presència illenca en la capital alemanya suposava un punt de trobada clau per a conèixer de primera mà l’estat del turisme emissor germà cap a les Illes.

No obstant això, el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, anuncia que convoca als agents turístics de les Illes i a tots els Consells insulars per al dilluns en la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball. L’objectiu és valorar i analitzar la situació després de la suspensió de la fira alemanya.

Coordinació permanent

Al mateix temps, el Govern expressa el seu respecte màxim als criteris sanitaris que han portat als organitzadors de la ITB a cancel·lar la fira turística, prevalent la salut per sobre d’altres criteris.

En aquest sentit, el Govern manté una vigilància permanent davant qualsevol novetat que pogués sorgir entorn d’aquesta situació i s’alinea amb les directrius de responsabilitat emeses en els últims dies de manera conjunta entre l’Organització Mundial del Turisme (OMT) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *