Jordi Torres (Es Nàutic), a les finals del Nacional 2020 en el Grup Or a Andalusia


No van gens malament les coses per el regatista del Club Nàutic Ciutadella, Jordi Torres, com a membre destacat de la Selecció Balear en el Campionat d’Espanya 2020 de la classe Làser Radial que es celebra dins la prestigiosa Semana Andaluza d’enguany.
Duen dos dies de Nacional 2020 i quan es troben ja per tant a l’equador del campionat espanyol, el representant del CNC en el primer dia va fer uns 10, 44 i 10 i en el segon dia viscut ahir divendres (8, UFD, 40). Així el regatista del CN Ciutadella va el 13 espanyol sub-19 i el 49 de sa general de 105 barcos.
Avui dissabte comenen les finals en aigües andaluses i Torres està dins el Grup Or.
Queda 1/2 campionat i per tant encara una eternitat per Jordi Torres (CNC).
Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *