David Ponsetí s’ha proclamat nou campió de la classe Làser 4.7


El Gran Prix Portugal 2020 que s’ha celebrat aquests passats dies a Vilamoura ha tingut un nom propi, el del regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, que s’ha proclamat nou campió de la classe Làser 4.7, en una prova que se la prenia el regatista del CNC com a entrenament per la Selecció Balear, de cara a preparar el pròxim Campionat d’Europa.
La Federació Balear de Vela va planificar per aquestes dates aquest desplaçament i campionat a Portugal, aprofitant que l’equip Balear de Làser 4.7 era a Vilamoura, i així poder entrenar i competir el mateix temps i en el mateix camp de regates on es durà a terme el Campionat d’Europa d’aquesta categoria.
Bona primera presa de contacte per tant pel regatista del CN Ciutadella.

Campanya oferta Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *