Donen negatiu les anàlisis del fill i la filla de la dona aïllada per SARS-CoV-2 a Son Espases


Les proves ràpides realitzades al fill i a la filla embarassada de la dona aïllada per SARS-CoV-2 a l’Hospital Universitari Son Espases han donat negatiu. Pel que fa a la dona, que va donar positiu a la prova ràpida, es varen enviar noves mostres al Centre Nacional de Microbiologia de l’Instituto de Salud Carlos III, a Majadahonda, que és el responsable de confirmar o descartar definitivament la infecció. Actualment s’està a l’espera dels resultats.

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha iniciat el corresponent estudi de casos que hagin pogut tenir contacte amb la dona. Aquesta dona va ingressar a l’Hospital Universitari Son Espases divendres a la nit atès que complia criteris clínics i epidemiològics. Posteriorment, per precaució, varen ser traslladats els fills – amb psíntomes lleus- al mateix centre.

La Conselleria de Salut i Consum demana respecte absolut cap a al privacitat d’aquesta persona.

Així mateix, es vol reiterar el missatge de tranquil·litat i de confiança en la tasca que desenvolupen tots els professionals de la salut i en la feina coordinada amb el Ministeri de Sanitat.

Cal recordar que davant qualsevol dubte, la població es pot dirigir al servei d’atenció telefònica 061 Salut Respon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.