Donen negatiu les anàlisis del fill i la filla de la dona aïllada per SARS-CoV-2 a Son Espases


Les proves ràpides realitzades al fill i a la filla embarassada de la dona aïllada per SARS-CoV-2 a l’Hospital Universitari Son Espases han donat negatiu. Pel que fa a la dona, que va donar positiu a la prova ràpida, es varen enviar noves mostres al Centre Nacional de Microbiologia de l’Instituto de Salud Carlos III, a Majadahonda, que és el responsable de confirmar o descartar definitivament la infecció. Actualment s’està a l’espera dels resultats.

La Direcció General de Salut Pública i Participació ha iniciat el corresponent estudi de casos que hagin pogut tenir contacte amb la dona. Aquesta dona va ingressar a l’Hospital Universitari Son Espases divendres a la nit atès que complia criteris clínics i epidemiològics. Posteriorment, per precaució, varen ser traslladats els fills – amb psíntomes lleus- al mateix centre.

La Conselleria de Salut i Consum demana respecte absolut cap a al privacitat d’aquesta persona.

Així mateix, es vol reiterar el missatge de tranquil·litat i de confiança en la tasca que desenvolupen tots els professionals de la salut i en la feina coordinada amb el Ministeri de Sanitat.

Cal recordar que davant qualsevol dubte, la població es pot dirigir al servei d’atenció telefònica 061 Salut Respon.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *