L’IB Jove presenta el nou Carnet Jove Digital de les Illes Balears que permet accedir a tots els avantatges i descomptes a través del mòbil S'ha presentat el nou Pack Jove 2020 amb 87 vals digitals que suposa pels joves un estalvi de més de 2.800 euros


L’Institut Balear de la Joventut ha presentat avui el Carnet Jove digital de les Illes Balears que permet accedir a tots els serveis, avantatges i descomptes a través de mòbil. Amb ell es poden aconseguir més de 60.000 avantatges a les Illes Balears, la resta de comunitats autònomes i a més de 30 països europeus. Els usuaris a més comptaran amb una assegurança en viatges internacional i geolocalitzador.

El nou format del carnet jove, a més de permetre prescindir del plàstic, també canvia la seva estètica per adaptar-se als cànons que marca el Carnet Jove Europeu.

El director de l’IB-Jove, Tià Lliteres,  ha presentat avui la plataforma web, la nova apps  i el Pack Jove 2020, un talonari de 87 vals d’ avantatges i descomptes d’un sol ús, també, per primera vegada, en suport digital. El Pack Jove suposa un estalvi de més de 2.800 euros pels joves titulars del Carnet Jove de les Illes Balears, atès que és un producte exclusiu de l’ Institut Balear de la Joventut en el que hi col·laboren 74 entitats de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Entre d’altres novetats, la versió digital del nou Carnet Jove de les Illes Balears  inclou un número de Carnet Jove Europeu per accedir no tan sols  als descomptes dels 30 països europeus adherits, si no també als descomptes en línea a través de la pàgina www.eyca.org. A partir d’ara,  els descomptes i avantatges així com les noves adhesions de les entitats col·laboradores es podran gestionar en línea.

A les Illes Balears hi ha més de 28.000 joves titulars del Carnet Jove i a Europa són més de 6 milions.

El Carnet Jove de les Illes Balears és un servei de l’ Institut Balear de la Joventut, depenent de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, i que té el suport de Caixa Bank i Imagin.

Tota la informació a www.carnetjoveillesbalears.org/es

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca