Obert el termini d’inscripció per participar en el programa Let’s Clean Up Europe 2020 És la cinquena edició que es coordina des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori


El termini per inscriure’s a l’edició Let’s Clean Up Europe 2020 s’ha obert aquest diumenge, 1 de març. Fins al 26 d’abril, centres educatius, entitats i administracions locals es podran inscriure per participar en aquesta iniciativa europea, que té com a objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que hi ha en el nostre entorn i promoure’n la recollida.

És la cinquena edició que es coordina des de la Conselleria de Medi Ambient i Territori a través de la Direcció General
de Residus i Educació Ambiental i, a través de la pàgina web pia.caib.es, es podrà accedir als passos que s’han de seguir per formalitzar la petició. Aquesta edició, a més d’incloure la possibilitat de fer activitats de retirada de residus, també n’inclou de conscienciació per promoure la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus que es generen a les Balears.

Enguany les persones que s’hi inscriguin podran disposar de material de suport per a les actuacions de recollida de residus, com ara guants, gorres, bosses de plàstic reciclat i de tela, bàscules, cartells informatius, etc. A més d’aquest tipus de material, els inscrits tindran, com cada any, una sèrie d’eines de comunicació de la campanya.

A l’edició de 2019 hi van participar 2.337 persones a través de 45 accions repartides arreu de les Illes Balears. En total, es van retirar 2.922 quilos de residus del medi ambient, una xifra un 31,5% major que l’assolida en 2018, quan se’n van recollir uns 2.000. Durant el primer any, el 2016, es van dur a terme 30 actuacions amb més de 1.800 voluntaris, mentre que el 2017 ja van ser més de 3.000 persones col·laborant-hi a través de 43 accions.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca