1r Campionat Insular de Futbolí Alternanits

El passat dissabte dia 29 de febrer es va dur a terme al casal de joves des Mercadal  el 1r Campionat Insular de Futbolí, dins del programa AlternaNits 2019-2020.

La competició, que es va iniciar a les 18.00 h i s’allargà fins les 21.00 h, va comptar amb la participació de 32 joves d’entre 12 i 20 anys arribats de totes les poblacions menorquines. 

Els 32 jugadors i jugadores participants van omplir el casal de joves de Mercadal i van estar acompanyats en tot moment per un nombrós públic format per amics i aficionats.

El campionat va constar d’una primera fase de grups sortejats abans de l’inici de la competició. Els 8 millors es van classificar per jugar unes molt disputades eliminatòries. En total es van jugar 50 partides de futbolí.

Premis als 4 primers classificats:

  • Primer premi 100€ en un val de compra, a la parella guanyadora: Sergio Perez Llorente i Josep Granja Goñalons
  • Segon premi 70€ en un val de compra, a la parella guanyadora: Jaume Anglada Marquès i Enric Arguimbau Melià
  • Tercer premi 50€ en un val de compra, a la parella guanyador: Josué Fuster Taltavull i Aury Saumell Barceló
  • Quart premi 50€ en un val de compra, a la parella guanyadora: Miquel Mascaró Villalonga i Manel Ameller Pons
  • Desprès de la primera fase del torneig es va poder gaudir d’una bereneta pels participants i públic assistent amb coques i beguda.

Tant per part dels participants com de l’organització i els casal de joves d’arreu de Menorca s’ha valorat molt positivament aquesta iniciativa i es treballarà per poder dur a terme una propera edició.

El programa Alternanits està finançat pel Consell Insular de Menorca (CIMe) i el PNSD (Plan Nacional sobre Drogas) amb l’organització de l’INJOVE i la col·laboració de tots els ajuntaments de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.