ASEIME distingeix Pere Pau Florit Gornés per la seva jubilació

L’Associació d’Empreses d’Instal·lacions Elèctriques i Telecomunicacions de Menorca (ASEIME) va fer entrega d’una placa de reconeixement, amb motiu de la seva jubilació, a l’instal·lador Pere Pau Florit Gornés. L’acte va tenir lloc en el transcurs de l’Assemblea General de l’Associació, celebrada divendres passat a Es Mercadal, en què a més es va donar repàs a les actuacions del col·lectiu durant l’any passat i es va programar les activitats per al 2020, en què es va destacar les relacionades amb la formació dels instal·ladors en matèria d’autoconsum elèctric i les energies renovables.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *