Actes 8 Març

L’activitat nàutica de Menorca exclosa del Comitè de Posidònia

Amb l’aprovació de Decret de Posidònia es va crear el Comitè de Posidònia amb les funcions de deliberació, assessorament, proposta, seguiment i control en matèria de Posidònia en el qual poden participar dos representants de el sector nàutic.

Asmen va sol·licitar al conseller de Medi Ambient i Territori la participació i representació de les empreses de Menorca en aquest comitè durant una trobada mantinguda el passat mes d’agost, així com traslladar formalment la petició a finals d’any.

Únicament van presentar sol·licitud de participació l’Associació de Clubs Nàutics de Balears i Asmen per cobrir els dos llocs existents per al sector nàutic.

Finalment la Conselleria de Medi Ambient ha optat per denegar l’entrada de l’Associació al comitè deixant sense representació menorquina i admetent als dos representants de l’Associació de Clubs Nàutics.

Els empresaris nàutics consideren un greu error no incorporar la presència de Menorca ja que és una de les zones més afectades per les restriccions imposades pel Decret de Posidònia i cal que hi hagi una visió local de les accions i controls que van a dur-se a terme a la nostra illa.

Asmen insistirà de nou en aquesta necessitat i esperen que el conseller de Medi Ambient reconsideri la decisió i finalment atengui la petició de el sector nàutic menorquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.