El Govern manté la seva visita a Berlín i es reunirà amb els principals turoperadors

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, acompanyat de la directora general de Turisme, Rosana Morillo, s’ha reunit aquest matí amb els representants dels consells insulars, de diferents patronals i federacions de l’àmbit turístic i els sindicats per a avaluar alternatives per a les Illes Balears després de la cancel·lació divendres passat de la fira ITB de Berlín.

Després de la trobada, tots els assistents han llançat un missatge de tranquil·litat i confiança en el sector turístic de les Illes Balears i el conseller Negueruela ha destacat la “coordinació total” que existeix amb la Conselleria de Salut i Consum des del primer moment.

Negueruela ha anunciat que la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball mantindrà la seva visita a Berlín aquesta setmana malgrat la cancel·lació de la ITB. “Ens desplaçarem per reunir-nos amb els turoperadors, ja tenim confirmada una reunió amb els dos màxims responsables de TUI”, ha declarat el conseller.

Paral·lelament, el Govern s’ha proposat “recuperar l’espai perdut” després de la cancel·lació de la fira, que suposava un punt de trobada clau per a conèixer de primera mà l’estat del turisme emissor germà cap a les Illes Balears. “Tindrem reunions aquí per a donar una imatge de tranquil·litat i normalitat al nostre principal mercat”, ha revelat Negueruela.

Aquestes mesures, que s’articularan a curt termini, es complementaran amb les que puguin implementar els consells insulars, que són els qui tenen les competències en promoció turística. En aquest sentit, Negueruela ha afirmat que farà costat “als Consells en totes les decisions promocionals que puguin adoptar”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *