Els de Físics a la Lliga Nacional Julen Triay ha estat convocat per la Federació Espanyola

Una setmana més els de Físics es posen a prova en la Lliga Nacional, a la ciutat Castellano manxega d’Àvila. En aquesta ocasió són els júniors Judith Álvarez, Adrià López i Julen Triay i la sub-21 Judith García, els que saltaran al tatami el dissabte a capvespre i diumenge matí amb la intenció de fer un bon paper ja que s’han estat entrenant a consciència per aquesta fita. Tots ells lluitaran en la modalitat de Kúmite (combat) i López doblarà fent també Kata (tècnica).

Per els de Físics aquest campionat serà una prova idònia abans d’afrontar les properes  convocatòries de Julen Triay que ha estat convocat per la Federació Espanyola del dia 13 al 15 d’aquest mes a una concentració dins del “Proyecto Mundial” i tot seguit els quatre viatgen a Alemanya a disputar per segon any consecutiu la Copa Arawaza de Berlín.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *