Més per Menorca dóna suport a les mobilitzacions del sector agrari Els menorquinistes comparteixen les reivindicacions dels preus justos

Més per Menorca ha anunciat que dóna suport a les mobilitzacions del sector agrari i que comparteix les reivindicacions dels professionals del sector de rebre uns preus justos per als seus productes, fruit del seu treball i esforç.

Els menorquinistes comparteixen que la situació dels preus baixos, així com l’augment dels costos de producció han duit el sector al límit.

Des de MxMe recorden que l’agricultura i la ramaderia són un sector estratègic per a l’illa, tant com a garants de la sobirania alimentària, com a gestors del territori i el manteniment del seu paisatge. És per açò que des de MxMe aposten per un sector fort, diversificat, amb productes de valor afegit i amb pràctiques agràries sostenibles, al qual se li reconeguin els seus valors; i per una PAC ( Política Agrària Comunitària) que vetlli pels professionals del sector, els pagesos, i pel reconeixement i compensació de la doble insularitat que pateixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *