El Consell se suma al cicle “Converses pioneres” per lloar la figura d’Aina Moll La investigadora Pilar Arnau i la periodista Carla Ameller xerraran dissabte a la Biblioteca Pública de Ciutadella del paper de la filòloga menorquina com a figura central de la cultura i la normalització de la llengua catalana

El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca se suma al cicle “Converses pioneres”, que impulsa la Universitat de les Illes Balears, amb un acte que tindrà lloc dissabte, dia 7 de març, a la Biblioteca Pública de Ciutadella (12 hores). La investigadora Pilar Arnau i la periodista Carla Ameller xerraran del paper de la filòloga menorquina com a figura central de la cultura i de la normalització de la llengua catalana a les Illes Balears i Catalunya. D’aquesta manera, Ameller entrevistarà a Arnau, reconeguda professora de Llengua Catalana, crítica literària i gestora cultural.

Organitzat per la Universitat de les Illes Balears, el cicle “Converses pioneres” té un doble objectiu: d’una banda, acostar la recerca en diferents disciplines a la societat i, de l’altra, visibilitzar el paper estratègic que ha tingut la dona en la història de la ciència a les Illes Balears.

L’esdeveniment de Ciutadella tanca un programa que a Palma han protagonitzat les figures de Montserrat Casas Ametller (física i Rectora de la Universitat de les Illes Balears durant els anys 2007-2013), Margalida Comas Camps (biòloga i professora de la Universitat de Barcelona) i la mateixa Aina Moll.

Aquesta activitat s’emmarca en els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.