El director general de Comerç, Miquel Piñol, visita Fira Stocks Menorca, que es pot visitar fins diumenge al Recinte Firal de Maó Una trentena de comerços venen els productes rebaixats al certamen, organitzat per IDI i l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME)


El director general de Comerç del Govern de les Illes Balears, Miquel Piñol, ha inaugurat aquest matí la 16a edició de Fira Stocks al Recinte Firal de Maó. El certamen, que es pot visitar fins el proper diumenge, 8 de març, reuneix un total de 31 comerços de l’illa que posen a la venda l’estoc acumulat durant la temporada a preus rebaixats. La visita a la fira ha comptat també amb la presència del conseller d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca, Miquel Company; la directora gerent de l’IDI, Mariona Luis; el batle de Maó, Héctor Pons; el president de PIME Menorca, Justo Saura; i el president de l’Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME), Vicente Cajuso.

Fira Stocks està organitzada per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), entitat depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, amb la col·laboració d’ASCOME. Un dels objectius de la fira és posar a disposició del comerç de proximitat una eina per gestionar l’estoc acumulat. A més, Fira Stocks també representa una oportunitat per als consumidors per adquirir productes a preus més baixos.

El director general de Comerç, Miquel Piñol, ha destacat que “des de la Conselleria volem dur a terme accions que contribueixin a consolidar i enfortir el teixit comercial, ja que és un element vertebrador de l’activitat social dels municipis”. Piñol ha assegurat que “treballam per tenir un comerç de proximitat dinàmic, competitiu i adaptat a la realitat actual”.

La fira es pot visitar cada dia de 10 a 21 hores, excepte diumenge, que tanca les portes a les 20 hores. A més, compta amb un servei gratuït de ludoteca que permet deixar-hi els fillets i les filletes mentre els grans visiten el certamen.

Per segon any, ASCOME ha organitzat un sorteig de 600 euros entre els visitants de la fira que comprin algun producte. El guanyador tindrà 30 dies per gastar el premi entre els comerços associats a ASCOME que hagin participat a Fira Stocks.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.