L’ACAVE critica que hi ha aerolínies que no retornen els bitllets a llocs on l’Estat recomana no anar pel covid-19 L'associació d'agències de viatges diu que Vueling o Norwegian continuen aplicant penalitzacions d'anul·lació


ACN Barcelona .- L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (ACAVE) ha criticat aquest divendres que hi ha aerolínies com Vueling, Norwegian o El AI que deneguen retornar els diners dels bitllets de viatges combinats a destinacions on el govern espanyol recomana no viatjar pel coronavirus. L’ACAVE ha enviat un requeriment a aquestes aerolínies perquè “procedeixin a retornar l’import dels bitllets”. En aquest sentit, la patronal de les agències de viatges lamenta que algunes aerolínies “continuen aplicant penalitzacions i despeses d’anul·lació, entorpint el compliment de la normativa de viatges combinats”.
Segons la normativa, diu ACAVE, en cas de “circumstàncies extraordinàries i inevitables en el destí que afectin significativament l’execució del viatge” el viatge té dret a que se li retornin els diners pagats.

L’obligació només afecta els viatges combinats contractats per a dates properes, i no a bitllets venuts com a serveis individuals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *