L’OMS alerta que s’està “a punt” d’arribar als 100.000 casos de coronavirus El virus està present a 87 països i deixa més de 3.300 morts

Imatge del laboratori de l’Hospital Clínic que fa proves de coronavirus.

ACN Brussel·les .- L’OMS ha alertat aquest divendres que s’està “a punt” d’arribar als 100.000 casos de coronavirus al món. Ara per ara, hi ha detectats 98.000 a tot el món. El virus està present a 87 països i ha deixat més de 3.300 morts, segons dades de l’organització. En una roda de premsa, el director general de l’OMS, Tedros Adhanom, ha demanat als estats que treballin per aturar l’epidèmia del coronavirus Covid-19 sense “excuses”. La majoria dels contagiats i morts s’han concentrat a la Xina, seguida d’Itàlia, l’Iran, Corea del Sud, el Japó i els Estats Units.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *