PSOE i Podem avancen la comissió de seguiment de l’acord de coalició per tancar la polèmica per la llei del sí és sí A la reunió s'ha definit el test com un "assoliment col·lectiu del moviment feminista i una llei de tothom"

Els integrants de la comissió de seguiment del pacte de coalició de PSOE i Podem, reunits el 6 de març del 2020.

ACN Madrid .- PSOE i Podem han reunit aquest divendres la comissió de seguiment de l’acord de coalició, una setmana abans del previst, per tancar la polèmica per la llei de llibertat sexual. En el marc de la reunió, que ha tingut lloc aquesta tarda, s’ha destacat la “importància” de l’avantprojecte de llei impulsat per la ministra d’Igualtat i número dos de Podem Irene Montero. La comissió ha definit el text com un “assoliment col·lectiu del moviment feminista i una llei de tothom”, i ha animat a participar a la pròxima jornada del 8 de març, dia internacional de les Dones.

Fonts socialistes han indicat que el treball conjunt de la coalició es basa en el “diàleg constant”, que fa “molt més fort” l’executiu, i en aquest sentit afirmen que la comissió de seguiment del pacte es reunirà cada cop que “sigui necessari”.

Això no ha tret, però, que en els darrers dies hagin aflorat algunes desavinences entre els dos partits, començant per la llei de llibertat sexual, passant per la guia per a les empreses en cas de coronavirus i acabant amb la comissió d’investigació sobre els presumptes desviaments de diners a paradisos fiscals del rei emèrit Joan Carles I.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *