Més per Menorca demana aquest dimarts a Armengol si ajudarà la pagesia amb mesures extraordinàries


Més per Menorca demanarà aquest dimarts a la presidenta del Govern, durant el Ple del Parlament, si pensa adoptar mesures extraordinàries per ajudar la pagesia. Ho farà el diputat Josep Castells en una pregunta oral a la Cambra.

Castells ha afirmat que és evident que la política agrària es decideix en gran mesura a Espanya i Europa, però ha recordat «des de les Illes també es poden fer accions per afavorir la pagesia» especialment fomentant el consum interior i coordinant el món del comerç i indústria agroalimentària. «El sector del turisme pot ser el gran consumidor dels productes dels nostres pagesos», ha posat d’exemple el diputat menorquinista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *