Actes 8 Març

Calvo admet que la crisi del coronavirus comença a provocar “efectes” en l’economia espanyola La vicepresidenta primera diu que estan treballant per "pal·liar" la situació i defensa la "ràpida" actuació de Sanitat

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, 
ACN Madrid .- La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, admet que la crisi del coronavirus ja està provocant els primers efectes en l’economia. En una entrevista a RNE, Calvo ha dit la situació s’està “allargant” i que el turisme és una part molt important del PIB espanyol. Malgrat això, ha assegurat que des de l’executiu estan treballant per “veure de quina manera aquestes efectes es poden pal·liar”. “Hem d’estar vigilants perquè no hi hagi cap situació que se’n vagi una mica fora del que és desitjable en una economia com la nostra, de les poques del món que està creixent”, ha insistit. En aquest sentit, ha admès que tot i que l’economia “funciona”, hi ha una situació “complicada”.
Amb tot, Calvo ha defensat el sistema sanitari espanyol en la gestió del crisi. “Crec que vam reaccionar molt aviat i molt bé perquè a ningú se li escapa que si estem en situació de contenció obeeix a que es va actuar de manera ràpida i diligent”, ha insistit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.