El Consell de la UE redueix les reunions com a “mesura preventiva” pel coronavirus La institució suspèn les visites de grups i les formacions que no siguin "essencials"

ACN Brussel·les .- El Consell de la Unió Europea (UE), la institució que reuneix els ministres dels estats de la Unió, ha limitat les reunions com a “mesura preventiva” pel coronavirus. A partir d’aquest dilluns, se’n redueix tant el nombre de trobades com el de delegacions que hi participen. Serà la presidència la que decidirà “periòdicament” quines reunions es mantenen i quines no. A més, el Consell de la UE també suspèn les visites per part de grups i les formacions que no siguin “essencials”. Pel que fa al personal, se l’insta a “limitar tant com sigui possible” les reunions internes i s’han ampliat les restriccions en el viatges seguint.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.