La Policia Nacional deté quatre homes per múltiples robatoris amb força a interior de vehicles Actuaven principalment en llocs turístics

Agents de la Policia Nacional han detingut tres homes per un total de fins a 24 robatoris amb força a l’interior de vehicle i pertinença a organització criminal.

Les investigacions van començar després de tenir coneixement des del passat any 2018 fins a l’actualitat, per denúncia dels afectats, de la comissió de diversos robatoris amb força a interior de vehicle en pàrquings públics de llocs turístics de la localitat, concretament en els situats en far Punta Nati.

Una vegada que els agents de policia van tenir coneixement dels fets delictius, es va començar la investigació fins a la detenció dels presumptes autors després d’aconseguir la seva plena identificació.

Els detinguts tot just deixaven mostres de l’forçament a les portes dels vehicles

L’alt grau de professionalitat i coordinació d’aquestes persones ha dificultat la seva identificació així com les tècniques emprades per a no ser detectats per algun testimoni.

El passat dia 2 de març, es va aconseguir detectar, a causa de el dispositiu de vigilància que s’ha estat realitzant des de l’any 2018, la presència d’aquestes tres persones a la localitat de Ciutadella, i fruit de les gestions realitzades s’ha pogut corroborar l’alt grau de professionalitat emprat en la comissió dels delictes pels quals són detinguts.

Finalment el passat dia 4 de març, són detinguts com a presumptes autors de 24 delictes de robatoris amb força a interior de vehicle i pertinença a organització criminal intervingut en el moment de la detenció la quantitat de 900 euros, obtinguts presumptament per la comissió de delictes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.