El govern espanyol aprovarà la setmana vinent la moratòria de les cotitzacions a la Seguretat Social pel coronavirus Les empreses i autònoms podran pagar tres mensualitats consecutives en el termini d'un any sense recàrrecs

ACN Barcelona .- El govern espanyol aprovarà una moratòria de les cotitzacions a la Seguretat Social de tres mensualitat consecutives per a empreses i autònoms a les zones afectades pel coronavirus i els sectors més afectats, que es determinaran per ordre ministerial, en la reunió del consell de ministres de la setmana vinent. Així ho ha informat el ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social en un comunicat. La mesura, que inicialment s’havia inclòs en les informacions enviades per l’executiu com a part de les mesures aprovades durant el consell de ministres d’aquest dimarts, finalment s’aprovarà la setmana vinent, segons ha aclarit l’executiu.
Aquest dimarts, l’executiu de Pedro Sánchez sí que ha aprovat la consideració de l’aïllament preventiu com a incapacitat temporal per accident laboral. Les cotitzacions que s’aplacin, quan la mesura s’aprovi, es podran pagar en el termini d’un any sense recàrrecs ni interessos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.