El coronavirus (COVID-19) està afectant de ple al món de la vela

L’epidèmia del coronavirus (COVID-19) està afectant ja de ple al món de la vela nacional i internacional i, per tant, els efectes colaterals arriben també fins a alguns dels regatistes del Club Nàutic Ciutadella. Aquest mateix dimecres David Ponsetí i Borja Torres, els dos d’Es Nàutic, veien com se’ls canviaven la data del Campionat d’Europa 2020 de Làser 4.7 a Vilamoura, esdeveniment que ara apunta a que es celebri, curiosament, per les festes de Sant Joan.
Referent a Pere Ponsetí, referent de la flota CNC, també ha vist com li aplaçaven la World Cup Series de Génova d’aquest pròxim mes d’abril i, per ara, no hi ha noves dates. La decisió es prenia, asseguren, “per a assegurar la salut dels regatistes, personal de suport, comitès i voluntaris, principal prioritat per a la World Sailing”.
De la mateixa manera, està molt pendent el regatista de veure finalment què passa amb el Princesa Sofia de Palma de Mallorca, que és a finals d’aquet mes de març.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *