Jornades Gastronòmiques de la Vedella Vermella Menorquina Se celebraran del 27 al 29 de març.

La temptació de la carn torna a atreure cap a Menorca als paladars més exigents. L’illa balear, nomenada Regió Gastronòmica Europea 2022, segueix fent honor a aquest reconeixement amb un nou esdeveniment culinari, la 2a edició de les Jornades Gastronòmiques de la Vedella Vermella Menorquina que se celebraran del 27 al 29 de març.

Hi participaran una dotzena de restaurants de quatre municipis: Maó, Ciutadella, Es Mercadal i Ferreries, amb menús especials.

El plat principal serà una recepta elaborada amb vedella vermella menorquina, vaca de raça autòctona amb segell de qualitat des de 2005. Un boví sostenible -per la seva adaptació a el medi ambient i la seva alimentació amb pastures de la pròpia terra- que també produeix una llet de gran qualitat destinada a l’elaboració d’alguns dels millors formatges menorquins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *