La directora general de serveis socials del Govern Balear, Teresa B. Villespir Acosta, ha visitat la seu de Càritas Diocesana de Menorca.

La directora general de serveis socials ha visitat els serveis generals de Càritas Menorca, on s’ha reunit amb Guillem Ferrer Monjo, secretari general de l’entitat i amb Mar Pons Pons, responsable de l’equip d’inclusió social.

L’objectiu de la visita era conèixer de primera mà els projectes i activitats que es duen a terme des de Càritas a l’illa, alguns dels quals són una realitat gràcies al suport de la conselleria de serveis socials del Govern, com els programes d’inclusió social, pobresa energètica o subvencionats a través de l’IRPF Balear.

L’equip de Càritas li ha explicat el funcionament i desenvolupament dels projectes dels equips d’Inclusió social, que duu a terme els programes d’infància, acció social, orientació laboral, habitatge digne o acompanyament en drets, també els promoguts per l’equip d’Economia Social, d’inclusió social, formació o promoció de l’ocupació.

Ha pogut visitar dos dels cursos que es realitzen en la seu de l’entitat des de l’àrea social, un curs d’anglès bàsic i un taller de tècniques de recerca de feina, també ha conegut a part de l’equip d’aquesta àrea, l’orientadora laboral, Nekane Sotillo,l’educadora del programa d’infància, Nadia López i a la treballadora social, Gloria Ventura i ha pogut saludar a part de l’equip de serveis generals.

L’horari no hi ha premés visitar més projectes, però la directora general s’ha interessat a conèixer-los i es programarà una futura visita per poder fer-ho.

Des de Càritas Menorca agraïm la seva visita, en la qual s’ha mostrat molt pròxima i per la seva experiència en l’àmbit social, gran coneixedora de la realitat que vivim en Càritas i els nostres serveis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.