La ministra de Política Territorial, Carolina Darias, també dona positiu en coronavirus La prova també s'ha practicat a la resta de membres de l’executiu, que han donat negatiu

La ministra de Política Territorial, Carolina Darias.

ACN Madrid .- La ministra de Política Territorial i Funció Pública, Carolina Darias, també ha donat positiu en coronavirus. La resta de membres del govern espanyol, que també s’han sotmès a les proves, han donat negatiu, segons han informat des de la Moncloa. La ministra està a casa seva i es troba bé, segons el mateix comunicat. Es tracta del segon positiu, després de la confirmació que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, està infectada, i que el vicepresident segon, Pablo Casado, està en quarantena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *