Sánchez ajorna sis mesos els deutes tributaris empresarials per injectar 14.000 MEUR de liquiditat a l’economia El govern espanyol també obre una línia de crèdits de 400 MEUR per als sectors més afectats

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant una roda de premsa per informar de mesures contra el coronavirus el 10 de març del 2020. 
ACN Madrid .- El govern espanyol permetrà que les empreses puguin optar a un ajornament i fraccionament dels deutes tributaris a un termini de sis mesos i sense interessos per fer front al sotrac econòmic derivat de la pandèmia de coronavirus. Segons ha anunciat el president espanyol, Pedro Sánchez, la mesura permetrà injectar 14.000 milions d’euros de liquiditat a l’economia en un moment en què moltes companyies, pimes i autònoms solvents patiran dificultats per la cancel·lació de comandes, la suspensió d’activitats o la reducció de clients. A més, Sánchez ha anunciat una línia de crèdits de l’ICO de 400 MEUR per als sectors més afectats, com el turístic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.