Actes 8 Març

Ajornament de la Fira Arrels 2020 programada els dies 4 i 5 d’abril al recinte firal de Maó

Fira Arrels, 4 y 5 abril 2020El Departament d’Economia i Territori del Consell Insular de Menorca juntament amb l’organització i direcció de la fira, seguint els consells i recomanacions de les autoritats sanitàries, ha decidit ajornar la Fira Arrels 2020 prevista pels dies 4 i 5 d’abril. La decisió s’ha pres en el context actual de prevenció i contenció de transmissió del COVID-19 i de les mesures que s’estan prenent a favor de la salut pública.

En aquest sentit, tant des del Consell Insular com des de l’organització de Fira, s’ha considerat l’ajornament de l’esdeveniment l’opció més oportuna donat les dimensions i l’afluència previsible de la fira de producte local i cuina de Menorca.

A hores d’ara no es pot preveure quan es resoldrà aquesta situació. Un cop normalitzada, es valorarà l’opció de reprogramar la fira en els pròxims mesos. El Departament d’Economia i Territori del Consell Insular supeditarà en tot moment la reprogramació de la fira a les recomanacions que arribin per part de les autoritats sanitàries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.