ESTAT D’ALARMA Els ciutadans només podran circular per comprar productes bàsics, anar al metge, a treballar o per força major El Ministeri d'Interior pot acordar el tancament de les carreteres, segons el decret d'estat d'alarma

ACN Barcelona .- El decret d’estat d’alarma que preveu aprovar el govern espanyol estableix que els ciutadans només podran circular per les vies d’ús públic per comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; assistència a centres sanitaris; desplaçament al lloc de treball; retorn al lloc de residència habitual; assistència i cura de grans, petits, dependents i persones amb discapacitat; desplaçament a entitats financeres, o per causa de força major o situació de necessitat. El Ministeri d’Interior pot acordar el tancament de les carreteres, segons l’esborrany de decret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *