Europa registra almenys 34.790 contagis i 1.500 morts per coronavirus Itàlia, Espanya i França són els estats de la UE més afectats per la pandèmia


ACN Brussel·les .- Europa registra almenys 34.790 contagis i 1.500 morts per coronavirus, segons les darreres dades d’aquest dissabte del Centre Europeu de Prevenció i Control de Malalties (ECDC, per les seves sigles en anglès). Itàlia amb més de 17.600 casos i Espanya amb més de 4.000 (una xifra que no té en compte les últimes actualitzacions de les autoritats espanyoles) són els dos estats de la Unió Europea més afectats per la pandèmia. França (3.661), Alemanya (3.062) i Dinamarca (804) els segueixen en nombre de contagis mentre al Regne Unit la xifra s’enfila per sobre dels 700. Itàlia (1.268), Espanya (121) i França (79) també són els estats amb més morts amb coronavirus.
Les dades proporcionades per l’ECDC es basen en xifres recollides pels estats el dia anterior.

Així, aquest dissabte el Ministeri de Sanitat ha elevat a 5.753 els casos de coronavirus a tot l’Estat. A més, la xifra de morts puja a 136, 15 més que l’últim balanç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *