Actes 8 Març

Sánchez pren el control de tot l’Estat i demana unitat i deixar al marge “colors polítics” El socialista exigeix "no equivocar-se d'enemic" i reclama combatre el coronavirus

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, durant la reunió per videoconferència de la reunió interministerial pel coronavirus aquest 13 de març del 2020.

ACN Madrid .- El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet una crida aquest dissabte a tots els presidents de les comunitats autònomes a deixar les “diferències” a un costat i situar-se “darrera” l’executiu de l’Estat per centrar-se en “vèncer” el coronavirus. En roda de premsa des del Palau de la Moncloa després d’explicar les mesures que es posaran en marxa amb l’estat d’alarma, Sánchez ha subratllat que amb la lluita que han iniciat contra el coronavirus “no hi ha colors polítics, ideologia ni territoris”. També ha reclamat que els dirigents no es confonguin “d’enemic” i que a qui cal combatre és a la pandèmia. Finalment ha dit que la “coordinació” i la “unitat d’acció” seran condicions “indispensables” per afrontar l’emergència sanitària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.