CGT demana la “paralització immediata” de feines no imprescindibles per a la salut i la vida de les persones L'organització ha presentat un conjunt de mesures al govern espanyol per pal·liar la crisi del coronavirus

ACN Barcelona .- La Confederació General del Treball (CGT) ha traslladat al govern espanyol una sèrie de mesures per fer front a la crisi generada per l’expansió del coronavirus. En concret, la CGT ha demanat la “paralització immediata” de totes les feines que no siguin imprescindibles per a la salut i la vida de les persones, així com garanties per tal que les persones afectades pels Expedients de Regulació d’Ocupació Temporal (ERTO) rebin les retribucions íntegres. A més, ha reclamat l’establiment d’una moratòria en el pagament de les hipoteques i garanties perquè les necessitats bàsiques de les persones sense llar estiguin cobertes. A més, la CGT ha proposat eximir als autonoms de pagar la quota a la Seguretat Social.
“La CGT considera que travessem un moment com a societat extremadament greu i excepcional, per això les solucions que han de donar-se han de ser també excepcionals. De no ser així, es permetrà encara més l’empobriment de la classe treballadora, la mateixa que fins avui ha garantit el funcionament del país i la que més sacrificis realitza en temps de crisi”, ha manifestat en un comunicat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.