Abascal exigeix la dimissió de Calvo, Iglesias i Simón per les “gravíssimes negligències” en la gestió del coronavirus El líder de Vox assegura que tant Iglesias com l'independentisme "han intentat treure profit polític" de la situació

Santiago Abascal durant la seva intervenció a l’assemblea. Imatge del 8 de març del 2020. 

ACN Barcelona .- El líder de Vox, Santiago Abascal, ha exigit aquest dilluns la dimissió dels vicepresidents del govern espanyol Carmen Calvo i Pablo Iglesias i del director del Centre d’Emergències Sanitàries, Fernando Simón, per les “gravíssimes negligències” en al gestió del coronavirus. En un vídeo a Twitter, Abascal ha explicat que Calvo “se n’ha d’anar ja” per la seva responsabilitat com a encarregada de la coordinació de la lluita contra el covid-10, mentre que ha acusat a Iglesias d’haver intentat “aprofitar” la situació per “fer avançar l’agenda comunista” mentre “demana disciplina social”. “A qui ha de demanar disciplina és als separatistes, que també han tingut la miserable intenció de treure profit polític de la crisi”, ha denunciat.

En relació a Simón, ha demanat que sigui cessat “immediatament” perquè “no es pot pretendre” que la gent “confiï en una persona que durant setmanes ha assegurat que tot està sota control”.

D’altra banda, Abascal ha demenat mesures per “atenuar” els perjudicis econòmics i socials del coronavirus i ha remarcat que cal que Espanya “es protegeixi al màxim”. “Que la por al virus no ens faci més mal que el virus”, ha apuntat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.