La Simfònica acostarà la música amb vídeos a les xarxes socials durant la quarantena

L’Orquestra Simfònica Illes Balears vol estar a prop de la societat que representa durant els dies de confinament pel coronavirus. Per aquest motiu, publicarà, a través de les seves xarxes socials, uns vídeos per donar a conèixer els músics i instruments. Es tracta de petits fragments per seguir connectats amb el públic, ja que de moment totes les actuacions de la Simfònica estaran suspeses fins dia 7 d’abril. La web de la Simfònica és: https://simfonicadebalears.com/

Per altra banda, Can Sales ha posat en marxa ‘Microrelat en quarantena’, una iniciativa per fomentar l’escriptura i la lectura durant el temps que la biblioteca romangui tancada. Demana als usuaris que escriguin un text d’un màxim de 150 paraules de qualsevol gènere relacionat amb el moment actual. Els participants han de penjar el relat al seu compte de Facebook mencionant la biblioteca i també l’etiqueta de la iniciativa: #microrelatenquarentena.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *