La Xina autoritza que es provi en humans una vacuna experimental contra el coronavirus L'han desenvolupat investigadors de l'Acadèmia Xinesa de Ciències Mèdiques Militars

ACN Barcelona .- La Xina ha autoritzat que es comenci a provar en humans una vacuna experimental contra el coronavirus desenvolupada per investigadors de l’Acadèmia Xinesa de Ciències Mèdiques Militars, segons han informat mitjans locals, que citen Reuters. Científics dels Estats Units també han començat els assajos clínics per desenvolupar una vacuna.

Per la seva part, la Comissió Europea finançarà un laboratori alemany que també hi treballa. De fet, Donald Trump hauria intentat convèncer aquest centre perquè la desenvolupés exclusivament per als Estats Units.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *