L’Agència Europea dels Medicaments avisa que no hi ha “evidències científiques” que l’ibuprofèn empitjori el coronavirus L'EMA està revisant si cal implementar alguna "mesura addicional" respecte a aquests medicaments

ACN Brussel·les .- L’Agència Europea dels Medicaments (EMA, per les seves sigles en anglès) ha avisat que no hi ha “evidències científiques” que l’ibuprofèn empitjori els símptomes del coronavirus. En un comunicat arran de les informacions publicades a les xarxes i mitjans on es qüestionava els medicaments antiinflamatoris no esteroides, l’EMA ha assegurat que el seu comitè de seguretat està revisant totes les dades disponibles ara mateix per veure si cal implementar alguna “mesura addicional” respecte a aquests medicaments. Mentrestant, l’EMA defensa que en el tractament del COVID-19 es pot considerar l’ibuprofèn com a opció de tractament.
A més, avisa que no hi ha “cap motiu” perquè la resta de pacients no infectats per coronavirus que prenen ibuprofèn interrompin aquest tractament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *